Welkom

Psycho- sociale dienstverlening

Nadat twaalf planeten de morgenster volgen, gaan zij zelf stralen

Tastend in het duister..

... kan een ontmoeting met iemand die aandacht geeft nieuw licht brengen

Psycho- sociaal

Een goed gesprek met een vriend(in) kan, als je op dood spoor bent geraakt veel betekenen. Toch ook ontstaat soms de behoefte om eens met een onafhankelijk persoon op speurtocht te gaan. In het ene geval kan informatie aan de hand van een horoscoop als spiegel, al veel helderheid verschaffen en een nieuw gevoel van houvast geven. Anderzijds kan blijken dat zoeken naar contact met gevoelens en gedachten die onbewust in je leven, nodig zijn.

Hulpverlening

 

 

 

Werk in dienstverband

Momenteel werk ik bij de gespecialiseerde thuiszorg. Psychosociaal begeleiden in de praktijk, bij iemand thuis. In dienstverband bij de STSU.

Eigen praktijk

Nog een toekomstdroom

Al heb ik een tijd lang heb ik wel persoonlijke begeleiding gegeven. In coach of counseling ontmoetingen bood ik speelse middelen aan om woorden of beelden op te roepen die uitdrukking geven aan wat leeft in jezelf. Bijvoorbeeld via visualisatie, associŽren op gegeven begrippen, het bedenken van een eigen sprookje, etc. Momenteel heb ik mijn counseling praktijk even op de lange baan geschoven wegens veranderde omstandigheden (werk en privé) Maar zo geef ik een indruk van mijn kijk op ontmoeting in een hulpverleningscontact. De nederlandstalige versie is opgeslokt door de PC, zie hier de engelstalige versie. "Engelstalige biografie"

Interesse's: Astrologie

Ieder mens kan op zeker moment op weerstanden stuiten. De een ervaart dat in een proces van persoonlijke groei, de ander komt in een botsing met zijn omgeving grenzen tegen. Een tijd lang heb ik op verzoek met mensen hun levensvragen besproken. Men kwam op bezoek om een gesprek te hebben. Gebruikmakend van de geboorte horoscoop verdiepte ik me in het leven van de ander en zoch naar een struktuur of patroon om de aandacht op te richten. Bij actuele vragen kan een Uurhoek bruikbaar zijn. Momenteel heb ik voor degelijke consulten geen ruimte meer. Maar wat niet is kan komen.

Radix of Geboorte horoscoop

Radix of Geboorte horoscoop Geeft, in symbolische taal, een beeld van uw levensplan en psychische dynamiek. Wat de mogelijkheid geeft om u naar aanleg en karakter te ontplooien in de gegeven omstandigheden.

Uurhoek

Uurhoek Wordt gemaakt op basis van een belangrijk tijdstip in een actuele situatie en vormt met als ingang de gegeven vraag, een symbolisch beeld van de factoren die er een rol in spelen.

Werkgemeenschap van Astrologen

Correspondentieadres:
Postbus 13131 3507 LC Utrecht Telefoon: 0519 - 293515 (tussen 19.00 en 20.00) Fax: 0519 - 293515
Correspondentie via het net:
E-Mail: Aangesloten en opgeleid bij deze astrologische beweging pleit ik voor een kritische houding om de verdere groei en ontwikkeling van nieuwe astrologische inzichten mogelijk te maken.

Creativiteit

Behalve als prima middel om abstracte begrippen in beeld te brengen zodat ze toegankelijker worden voor het gewone denken, houd ik ervan om met beeldende technieken te werken. Hieruit puttend gebruik ik de beelden, om mijn astrologische kennis te vertalen en een brug te slaan naar uw ervaringen.
 
G.M.Camphuijsen,
Psychosociaal werkende - Astrologe
De Bilt
Voor meer informatie schrijven naar; Rita Camphuijsen