Over mijzelf

donderdag 11 maart 2010

Start
Omhoog
Over mijzelf
Interesses
Favorieten
Fotocollage
Forums
Reacties

 

Hallo, ik ben Rita Camphuijsen.

geb. 3-9-1955
Moeder van drie zoons (1 nog thuis)
Wonend in de Bilt, lekker dicht bij de bossen

Ik groepeer op de site een aantal thema's. En zoek er een interessante ordening in.

bullet

Psychosociaal. Ik interesseer me voor mensen en hun plaats in de samenleving. Het psychosociale deel van het bestaan houd me dagelijks bezig. En ben sinds 2000 werkzaam in de hulpverlening thuis. Ik begeleid daar mensen die door psychosociale beperkingen of problemen tijdelijk of langere tijd grip op hun leven kwijt zijn.

bullet

Relaties en verwantschappen. Als nazaat van de familie Camphuijsen heb ik gedacht de informatie over de geschiedenis en verwanten van de familie een eervolle plek op deze site te geven. Ga daarvoor naar 'genealogie'. Verder een praatje en een plaatje over het gezin waar ik uit kom.

bullet

Creativiteit. Ik beschouw deze site als mijn speelkwartiertje. Een plek om ontspanning te vinden in het werken aan mijn website. Waarbij ik hoop dat meer mensen hun weg er heen zullen vinden en de site een plek krijgt in het grote netwerk.

bullet

Schilderen. Geboren in Amsterdam, steeds de weg naar buiten zoekend. Bewogen door mens en milieu, willen kiezen tussen sociaal psychologisch werk en kunst. Wat uiteindelijk toch uitmondde in een toenemend aantal schilderijen in olieverf. Verbeeldde emoties, voortdurend in ontwikkeling. Momenteel zoek ik naar een combinatie van beide activiteiten. En ben me onder de naam Camphuijsen Art auto didactisch, aan het profileren in de kunstwereld

Camphuijsen Art Online

 

Sinds 2004 ben ik aan het schilderen gegaan. Een uitlaat voor mijn creativiteit en gevoel.

Neus verder gewoon rustig rond en ik hoop dat jullie er veel plezier aan beleven.

 
Free Calendar from Bravenet.com 
 
Camph. Genealogie Camph. Creatief
 

Start | Over mijzelf | Interesses | Favorieten | Fotocollage | Forums | Reacties

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 03/11/10